Subota, 27. travnja 2024.

SHOWDERICA 3.0 Dvostruko više izvođača i dvostruko više zabave

Približava se novo, treće po redu izdanje kreativnog ljetnog festivala Showderica. U organizaciji Udruge športske rekreacije podravskih studenata festival će se održati 22. i 23. srpnja na Podravskom moru – popularnoj Šoderici.

Prošlogodišnju Showdericu omela je dosadna kiša o kojoj se, kako kaže jedan od organizatora Ivan Kičinbaći, ove godine ne smije ni pričati: – Pripreme za Showdericu su pri kraju, finiširamo neke tehničke i logističke stvari. Line-up nam je spreman i polako ga otkrivamo. Nekoliko preostalih imena najavit ćemo idućeg tjedna kako bismo privukli što više ljudi. Sve u svemu, mi smo spremni i jedva čekamo 22. i 23. da sve napokon krene.

Za razliku od lani, ove će se godine organizatori koncentirati više na sam koncept festivala. Sadržaji će biti uglavnom u samom kampu, a neki od njih su Beer Pong Challenge i bitka s vodenim balonima. Bit će tu i zumba, umjetničke radionice pod zajedničkim nazivom Cartbox i razni drugi sadržaji.

Izvor: Showderica (Facebook)
Izvor: Showderica (Facebook)

Turnir odbojke na pijesku igrat će se i ove godine na terenu Podravskog mora, a prema Ivanovim riječima to je zapravo jedan od najjačih turnira u sjeverozapadnoj Hrvatskoj. – Dolaze nam ekipe iz Čakovca, Varaždina i Zagreba. Turnir doduše jest amaterski, ali ekipe koje dolaze praktički su poluprofesionalne te i oni sami ističu kako imamo odličan turnir i atmosferu na jezeru, a i naravno bogate nagrade – ističe Kičinbaći.

Izvor: Showderica (Facebook)
Izvor: Showderica (Facebook)

Među dosad poznatim imenima izvođača su Radiology, Gužva u 16-ercu, Krešo i Kisele Kiše, DJ Mary, Saša Delimar, DJ Limex, DJ Maxo, Officer Down, REEVRS i ostali. Vraća se i mobilni party kombi Rave Ann, a prvog dana festivala na rasporedu je i popularni trash party.

Na kraju, recimo kako organizatori ove godine očekuju privući više od tisuću posjetitelja na Showdericu i Šodericu.

Sve novosti o festivalu možete pratiti na Facebook stranici Showderice.

Izvor: Showderica (Facebook)
Izvor: Showderica (Facebook)
zatvori