Petak, 26. travnja 2024.

Romantičari svladali Veneru i najavili međunarodni turnir

Romantičari, nogometni veterani grada Koprivnice, jučer su u prijateljskom susretu protiv veterana Venere iz Svetog Juraja na Bregu slavili rezultatom 6:3. Veterani Venere samo su jedan od nekoliko domaćih i inozemnih klubova s kojima Romantičari njeguju prijateljske odnose.

Pod vodstvom Paje Orlovića, entuzijastičnog koprivničkog trenera, Koprivničanci su već u prvom poluvremenu nagovijestili da su, iako se igrala prijateljska utakmica, došli po pobjedu i poveli s 3:1. Do kraja susreta zabili su još tri gola, a konačan rezultat utakmice bio je 6:3.

Ustupili Romantičari.
Ustupili Romantičari.

Najefikasniji u redovima Romantičara bio je Fusić s četiri pogotka, a Budaj i Gaži su dodali svaki po jedan.

Odabranici trenera Paje Orlovića u jučerašnjem susretu bili su: Ciganek, Golenja, Budaj, Horvat, Fusić, Ban, Šepec, Zrinski, Gaži, B. Pintarić, Z. Pintarić, Cikač, Premec i Markač, a svoje suigrače s klupe je bodrio i Begić.

Napomenimo kako će, povodom Dana državosti, Romantičari 25. lipnja organizirati tradicionalni 18. po redu međunarodni turnir na kojem će, osim domaćina, sudjelovati i veterani Koprivnice, veterani Posušja i UHDDR. Turnir će se igrati na umjetnom terenu koprivničkog Gradskog stadiona s početkom u 16 sati.

zatvori