Srijeda, 15. svibnja 2024.

RADOVI PRI KRAJU Kolodvorska ulica uskoro se otvara za promet

Kolodvorska ulica će u petak ili najkasnije u ponedjeljak biti otvorena za promet, potvrdio je nakon današnjeg obilaska radova zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Mišel Jakšić.

Radovi na samoj prometnici vjerojatno će biti gotovi već danas, a tijekom nekoliko narednih dana završavat će se dijelovi pješačke staze. – Cilj nam je bio dobiti jednu reprezentativnu ulicu koja je ulaz u grad, prema centru grada i prema kolodvoru, i vjerujem da smo to zajedno s partnerima koji su radili na projektu uspjeli odraditi i da će građani biti zadovoljni – rekao je Jakšić.

Promjene koje su napravljene na spomenutoj ulici trebale bi, prema Jakšićevim riječima, smanjiti prometni čep koji se stvarao na raskrižju.

Radove su uz Jakšića obišli  i pročelnica Upravnog odjela za izgradnju grada i prostorno uređenje Jasna Golubić te voditelj Odsjeka za izgradnju grada Mario Perković.

Spomenimo za kraj kako će radovi biti gotovi prije predviđenog roka koji je, prema najavama na njihovom otvorenju, trebao isteći 3. srpnja.

zatvori