Nedjelja, 28. srpnja 2024.

Policija: Oprezno u prometu tijekom motorijade

19. po redu moto-skup koji organiziraju koprivnički Roostersi održat će se sutra i prekosutra (u petak i subotu) na jezeru Šoderica. Tim je povodom Policijska uprava koprivničko-križevačka pozvala sve sudionike u prometu na odgovornost i izbjegavanje vožnje nakon konzumacije alkohola.

Policija posebnu pozornost skreće na defile sudionika moto-skupa od Šoderice preko Peteranca do Koprivnice i natrag. Povorka kreće u 16 sati sa Šoderice, nakon čega će motoristi do 17:45 biti u Ulici hrvatske državnosti u Koprivnici i do 18:30 će se vratiti na Šodericu. Policijski će službenici pratiti sudionike defilea te pozivaju građane na suradnju i da poštuju njihove znakove.

– Na sve sudionike moto skupa, kao i posjetitelje istog, apeliramo da nakon konzumacije alkoholnih pića ne upravljaju vozilima u prometu na cesti. Vozače mopeda i motocikala molimo da koriste zaštitne kacige i ostalu zaštitnu opremu, te da poštuju ograničenja brzine kretanja, prednost prolaska kroz raskrižja, te da ne pretječu druga vozila na nepreglednim mjestima i da ne „ulijeću u škare“ – poručuju iz policije.

zatvori