Petak, 26. travnja 2024.

Nikolina Zadravec nova je igračica Podravke Vegete

Nikolina Zadravec nova je igračica Podravke Vegete. Nakon dugih pregovora, juniorska i povremena seniorska reprezentativka potpisala je s našim klubom jednogodišnji ugovor.

Devetnaestogodišnja Zadravec do sada je bila članica varaždinske Koke, a u Koprivnici će konkurirati za mjesto desnog krila. Mlada Čakovčanka u Podravku je dovedena kako bi zamijenila dosadašnje krilo, Anu Nikšić, koja će određeno vrijeme pauzirati od rukometa zbog trudnoće.

Nova igračica Podravke za službenu stranicu je izjavila kako joj je čast i zadovoljstvo pristupiti prvaku Hrvatske te da želi trenirati, napredovati i napraviti dobar rezultat s ekipom. Kao svoje najveće vrline Zadravec je istaknula brzinu, hrabrost i neustrašivost na terenu.

Nikolina će se pripremama Podravke priključiti 1. kolovoza i to nakon Svjetskog juniorskog prvenstva u Rusiji na koje sada odlazi. Kako je sama rekla, uklapanje u ekipu neće biti teško jer je s mnogim igračicama našeg kluba već dijelila svlačionicu u reprezentativnim selekcijama.

zatvori