Nedjelja, 29. rujna 2024.

O čemu će 7. srpnja raspravljati članovi Županijske skupštine

Članovi Skupštine Koprivničko-križevačke županije okupit će se u četvrtak, 7. srpnja na ljetnom, 21. po redu zasjedanju.

Na dnevnom redu je 14 točaka, a kako kaže predsjednica skupštine Verica Rupčić za očekivati je da će županijski skupštinari posao odraditi bez većih problema:

Budući da je pred nama ljetni period, ova će skupština imati jedan ležerniji ton.

Na dnevnom redu su među ostalim izvješća o lanjskoj provedbi županijske Razvojne strategije, o poslovanju trgovačkih društava Piškornica i Geopodravina, o radu županijske Vatrogasne zajednice te izvješće o elementarnim nepogodama što su lani pogodile našu županiju.

Na dnevnom redu je sve redovito i sukladno zakonskim obvezama. Nadam se da će i pozicija i opozicija se složiti i da ćemo kroz kronstruktivnu raspravu riješiti sve točke i donijeti sve odluke koje se od nas očekuju. Osobno očekujem da će s obje strane biti i konkretnih prijedloga i smjernica koje ćemo također uvažiti.

Predsjednica Županijske skupštine je podsjetila da je aktualni saziv uglavnom dosad odluke donosio u suglasju, što je i logično jer je članovima Županijske skupštine obveza voditi računa o interesima ovdašnjih žitelja.

Slušaj uživo
zatvori