Srijeda, 15. svibnja 2024.

IMAMO DOBITNIKE Evo tko ide na INmusic festival!

Portal Drava.info vodi vas na poznati glazbeni festival INmusic na Jarunu!

Nagradna igra je završena. Sretni dobitnici su:

Klara Kerteši
Dunja Vargović
Ivan Nemčić

Čestitamo! Sretni dobitnici trebaju se s osobnom iskaznicom javiti na ulazu na festival. Ulaznica koja ih čeka vrijedi za sva tri dana festivala.

INmusic festival je najveći open air festival u Hrvatskoj, a održava se jednom godišnje na jarunskom Otoku hrvatske mladeži u Zagrebu. U deset godina postojanja INmusic festival prerastao je u vrhunski glazbeni događaj i upisao se na kartu ponajboljih europskih glazbenih festivala na otvorenom. Ako se prisjetimo samo nekih od headlinera koji su protutnjali glavnom pozornicom InMusica proteklih godina jasno je i zašto se INmusic upisao na kartu festivala koje treba posjetiti; Arctic Monkeys, New Order, Mando Diao, Placebo, Franz Ferdinand, Nick Cave, Rudimental, Moby, Lily Allen, Iggy & The Stooges, Kraftwerk, Billy Idol, Massive Attack, Morcheeba, Arcade Fire, Jamiroquai…

Uz glazbeni program, INmusic festival nudi i kamp za posjetitelje koji se nalazi na dva otoka Velikog jezera; Otoku Univerzijada i Trešnjevka. Osim toga, INmusic nudi organizirane izlete na atraktivna odredišta u Hrvatskoj. Festival nastavlja širiti gastronomsku ponudu i uključuje i razne edukativne sadržaje te predstavljanje nevladinih udruga.

Ovogodišnji, 11. po redu INmusic održava se od 20. do 22. lipnja. Program festivala i raspored izvođača pogledajte ovdje.

 

zatvori