Nedjelja, 6. listopada 2024.

IMAMO DOBITNIKE Motori, Let 3, vrući erotski show i dobra zabava na Šoderici!

Koprivnički Moto klub Roosters ovoga petka i subote, 17. i 18. lipnja, organizira 19. po redu Roosters motomiting na Šoderici – popularno okupljanje ‘bajkera’, njihovih prijatelja i svih drugih gostiju željnih dobre glazbe i zabave. Drava.info čak devetero sretnika poklanja upad na subotnji program!

Program motorijade počinje u petak, kada će okupljene od 21 sat do dugo u noć zabavljati Tortura i Blues Messenger.

Subotnja zbivanja otvara tradicionalni defile motorista od Šoderice kroz Koprivnicu i natrag, a kolona bajkera kreće sa Šoderice u 16 sati. Nakon povratka na jezero u kampu počinju moto igre, sve do 21 sat kada ponovno kreće svirka: prvo Puls, a nakon njih legendarni riječki rockeri Let 3.

Motorijada ne bi bila motorijada bez vrućeg erotskog showa poslije koncerta, a program će po običaju trajati do ranih jutarnjih sati.

Upad na prostor motomitinga u petak je besplatan, dok je u subotu cijena ulaznice 40 kuna (osim ako ste ih osvojili u našoj nagradnoj igri ;) ).

Dio prihoda od motorijade Moto klub Roosters darovat će Udruzi osoba s invaliditetom “Bolje sutra” za kupnju ljuljačke za djecu u kolicima.

Nagradna igra je završena! Sretni dobitnici ulaznica su:

Roberta Zajec
Nenad Bojko
Mateja Ljubić
Ivan Sremec
Kristijan Kovačić
Nina Rogoz
Martina Balaško
Helena Kušenić
Zoran Srbiš

Čestitamo! Svoj primjerak ulaznice, odnosno ulazne trakice, možete podići u redakciji Radio Drave (Domžalska 3, West centar) do subote u 18 sati.

Slušaj uživo
zatvori