Četvrtak, 16. svibnja 2024.

NOVO Uz Koprivničko ljeto imamo i – Ljeto na Zrinskom

U sklopu Koprivničkog ljeta, koje se sada već odvija ‘samo po sebi’, na Zrinskom trgu planiraju novu manifestaciju.

Riječ je o Ljetu na Zrinskom koje je zapravo dio već pokrenutog Koprivničkog ljeta, pojasnio je pročelnik za društvene djelatnosti i europske poslove Darko Ledinski:

Koprivničko ljeto već sada ima cijeli niz sadržaja koje tradicionalno i redovito organiziraju naše brojne gradske ustanove, poput knjižnice, muzeja, turističke zajednice, ali i mažoretkinja i drugih naših udruga. I sve je to Koprivničko ljeto. Svi ti sadržaji i dalje ostaju. A u okviru Koprivničkog ljeta uvodimo novi sadržaj koji se zove Ljeto na Zrinskom.

Ljeto na Zrinskom bit će smješteno u strogom centru Koprivnice, uz fontanu, kaže Ledinski:

Pozornica na Zrinskom će uz fontanu biti 24 sata dnevno. To je prostor na kojemu su obično uskršnje pisanice. Uredit ćemo pravi ljetni kutak koji će, osim za one večernje koncerte i događanja, biti građanima na raspolaganju 24 sata. Tu će se klinci moći igrati, odrasli popiti piće, da se može pojesti kuglica sladoleda… dakle, da imamo komadić ljeta na Zrinskom trgu.

Ledinski je uvjeren da će tako svim građanima omogućiti zabavu tijekom ljeta. Programi bi se trebali održavati svakoga dana i ne bi se trebali, kao što je to često slučaj u Koprivnici, preklapati i konkurirati jedan drugom.

Recimo i da su svi zainteresirani izvođači pozvani izraziti svoju želju za nastupanjem na Ljetu na Zrinskom u koprivničkoj Gradskoj upravi.

zatvori