Petak, 26. travnja 2024.

Slavenovi limači treći u Varaždinu

Limači Slaven Belupa prošle su nedjelje nastupili na turniru ‘FOTEX KUP 2016.’ u Varaždinu. Nakon drugog mjesta na turniru u Vukovini prije tjedan dana, mladi Farmaceuti su ostvarili još jedan odličan rezultat te su u Varaždinu osvojili treće mjesto.

Pod vodstvom trenera Gorana Volfa Koprivničanci su u skupini svladali vršnjake Dubravke i Varteksa 2 s 5:0, a poraženi su u susretima s Međimurjem i slovenskom Olimpijom.

Nakon grupnog dijela natjecanja naši nogometaši krenuli su u borbu za medalje. U četvrtfinalu su svladali Moslavinu s 3:0, a u polufinalu, tek nakon raspucavanja kaznenih udaraca, mladi Slavenaši izgubili su od Međimurja.

Poraz u polufinalu limačima je donio susret protiv Varteksa 1 I borbu za treće mjesto. Pogodak Josipovića bio je dovoljan za veselje naših igrača i osvajanje brončane medalje na varaždinskom turniru.

Ponosan na svoju ekipu nakon turnira bio je trener Volf koji nam je rekao da je ovo jako talentirana generacija čiji su rezultati odraz odličnog pristupa i zalaganja na svakom treningu.

zatvori