Petak, 26. travnja 2024.

Mladi rukometaši završili sezonu turnirom u Virovitici, šestorica u kampu Saveza

Mladi rukometaši Koprivnice Hanagar 18 proteklog su se vikenda natjecali na Memorijalnom turniru ‘Vilim Tičić’ u Virovitici. Dječaci rođeni 2006. godine i mlađi na turniru su sudjelovali s dvije ekipe te su osvojili treće i peto mjesto.

Naše rukometaše na natjecanje su vodili treneri Igor Stubičar i Ivan Ružić, a treće i peto mjesto su osvojili u konkurenciji dvije ekipe iz Virovitice, dvije iz Slatine te dvije iz Daruvara.

Ovim utakmicama ujedno je i završena sezona nakon koje su dječaci 2006. godište i mlađi otišli na zasluženi odmor.

Igrali su: Galkin, Grubić, Premec, Pranić, Mikulčić, Veh, Jalšić, Maljak, Tržić, Hajduković, Koštarić, Tvorić, Srbiš, Markovčić, Nekić, Vuljak i Piršlin. Treneri: I. Stubičar i I. Ružić.

Spomenimo i to da se trenutno u Zadru održava i kamp rukometnog saveza Hrvatske na kojem sudjeluju čak šestorica Koprivničanaca. Fran Friščić, Dino Milošević, Kristofor Mažar i Dominik Vučković na kampu su s generacijom 2002./2003. godišta, Borna Mikačić s generacijom 2004./2005. godišta i kadet Marko Kovačić.

Velik broj naših rukometaša u Zadru samo je još jedan dokaz kvalitetnog rada u školi rukometa koja iz godine u godinu postiže sve bolje rezultate.

zatvori