Utorak, 30. travnja 2024.

Nemčići danas slave svoj dan, evo tko su najbolji

U koprivničkoj Osnovnoj školi ‘Antun Nemčić Gostovinski’ danas slave svoj dan.

Prema rezultatima koje su postigli, za njima je još jedna godina za pamćenje, rekla je Dravi.info ravnateljica Gordana Gazdić Buhanec:

Kao što znate, objavljivali ste cijele godine, mogla bih vam pričati, pričati i pričati o našim aktivnostima i postignutim rezultatima i uspjesima. Zadovoljna sam jer imamo dobre učitelje i djecu koja pomalo vole školu. Znate kako ljubav opada od prvog do osmog razreda. Ali ja, mi imamo moto “škola koju volim” i nadam se da će jednog dana svi od prvog do osmog veselo, radosno ići u školu i iz škole.

A s obzirom na to da su tijekom cijele godine više nego vrijedno radili, danas su odlučili samo slaviti i uživati u radosti druženja, osobito s onima najboljima, rekla je ravnateljica Gazdić Buhanec i istakla imena za pamćenje:

Dakle, izabrali smo ponajboljeg učenika iz svakog završnog razreda. To su Ivan Šimunić iz 8.a, Leticija Crnković iz 8.c, Katja Homar iz 8.d i Luka List iz 8.b, koji je ujedno i najbolji učenik generacije OŠ “Antun Nemčić Gostovinski”. Čestitam svim učenicima, učiteljima i roditeljima koji su doprinijeli da ta djeca budu tako izvrsna i prepoznata.

Nastavak rada Gazdić Buhanec najavljuje i u idućoj godini, kada će proslaviti i vrijednu obljetnicu – 60 godina kako Nemčić Gostovinski djeluje kao osmogodišnja škola. Tim povodom planiraju izdati i prigodnu monografiju.

zatvori