Četvrtak, 25. travnja 2024.

Rotorovci ovog vikenda voze Kajkavijanu, a nastupaju i u Sloveniji

Pred članovima Biciklističkog kluba Rotor bogat je vikend. Naši biciklisti u subotu će voziti poznatu varaždinsku Kajkavijanu, a u nedjelju odlaze u Ljubljanu gdje ih čeka cestovni maraton Franja 2016.

Već tradicionalno, boje Rotora na Kajkavijani branit će veliki broj naših biciklista. Rotorovci će voziti tri brdske utrke: Kajkavijanu u dužini 245 km, Malu Kajkavijanu od 135 km, Moj prvi kaj od 86 km i jednu cestovnu utrku u dužini od 260 km.

Subotnja utrka posebna je za sve bicikliste koji u određenom vremenu moraju obići kontrolne točke od Varaždina preko Međimurja, Zagorja, Sljemena, Ivanščice, Mohokosa i natrag do Varaždina.

Za BK Rotor nastupit će ukupno petnaest vozača: Igor Radmilović, Ivica Šurlović, Žarko Ilibašić, Damir Kukec, Davor Karas, Marko Vajdić, Damir Podoreški, Ozren Komlenac, Berislav Slukić, Vedran Šikić, Božidar Stručić, Rade Branković, Alen Rupa, Miroslav Medvarić i Hrvoje Tisaj.

Osim Kajkavijane, Rotorovci će imati predstavnike i na cestovnom maratonu u Ljubljani, Franja 2016.: Branislav Buhić, Vedran Veršić i Nino Berta vozit će ovaj svjetski poznati maraton koji će ujedno biti i kvalifikacijski za svjetsko veteransko prvenstvo.

zatvori