Petak, 26. travnja 2024.

STIŽE REPKA Od ponedjeljka u prodaji ulaznice za utakmicu Hrvatska – Moldavija

Idućeg petka Koprivnica i koprivnički Gradski stadion ugostit će nogometnu reprezentaciju Hrvatske po prvi puta u povijesti. Reprezentacija će u našem gradu igrati prijateljsku utakmicu protiv Moldavije u sklopu priprema za Europsko prvenstvo u Francuskoj.

Ulaznice za susret na Gradskom stadionu mogu se kupiti od ponedjeljka do petka između 12 i 17 sati u prostorijama Županijskog nogometnog saveza koji se nalazi na Stadionu, pored svlačionica Škole nogometa Slaven Belupa.

Ulaznice možete kupiti po cijeni od 100 kuna za nenatkriveni i od 120 kuna za natkriveni dio tribine. Prilikom kupnje istih potrebno je priložiti osobne podatke: ime i prezime, datum rođenja i OIB. Osim u prostorijama Saveza kupnja je omogućena i preko internetske stranice ulaznice.hr.

Također, u organizaciji Županijskog nogometnog saveza, isključivo za ovu utakmicu, bit će postavljene montažne tribine iza oba gola. Ulaznice za taj dio gledališta koštat će 50 kuna, a proslijeđene su županijskim klubovima preko kojih ide prodaja.

Podsjetimo utakmica Hrvatske i Moldavije igra se 27. svibnja, idućeg petka, s početkom u 20 sati i 30 minuta.

zatvori