Petak, 26. travnja 2024.

Slavenovi pioniri sutra se s Dinamom bore za Hrvatski kup

Pred pionirima Slavena Belupa veliki je izazov. Mladi Farmaceuti će u Sisku igrati finale Kupa Hrvatske protiv Dinama. Seniori Slavena nisu uspjeli preskočiti Zagrepčane na posljednjoj stepenici do osvajanja Kupa, a mogu li to učiniti naši pioniri saznat ćemo nakon sutrašnje utakmice.

Do sada su s Dinamom ove sezone igrali dva puta. Zagrepčani su slavili na svom travnjaku s 2:0, a u Koprivnici je odigrana utakmica bez golova. Dva susreta bez pobjede sigurno će biti dodatan motiv za naše nogometaše.

Ponosan na svoje igrače je trener Zvonimir Kelek koji smatra da je njegova momčad plasman u finale izborila svojom kvalitetom i odličnim igrama. Kako kaže Kelek, Dinamo je favorit, ali dodaje:

U jednoj utakmici su sve opcije otvorene. Na temelju naše kvalitete i onoga što prikazujemo kroz igre u prvenstvu – imamo izgleda. Sigurno je da ćemo napraviti sve što možemo kako bismo iznenadili i pobijedili Dinamo.

Podsjetimo, Koprivničanci su do finala stigli pobjedama protiv Cibalije, Pomorca i Osijeka protiv kojeg su u polufinalu uvjerljivo slavili dva puta, rezultatima 2:0 i 3:0.

Sutrašnja utakmica u Sisku igrat će se s početkom u 12 sati, a osvajanje Kupa sigurno bi bio veliki događaj kako za školu nogometa Slavena tako i za naš grad.

zatvori