Petak, 26. travnja 2024.

NOVA POBJEDA Zeleni s 4:0 ovladali terenom u Antinu

Nakon Mladosti iz Ždralova, nogometaši Koprivnice pobijedili su i onu iz Antina u 26. kolu Treće hrvatske nogometne lige – Istok. Važnu pobjedu u gostima ostvarili su visokim rezultatom 4:0.

Već u prvoj minuti krenulo je dobro za Koprivničance. Nakon jednog divljačkog starta na Šarliji isključen je napadač Mladosti. Iskoristili su to naši nogometaši u petoj minuti kada je Maljak majstorski izveo slobodan udarac i donio ranu prednost Zelenima.

Mladost je nastavila s agresivnom, pa čak i opasnom igrom u kojoj se Koprivnica nije najbolje snašla. Ipak, naši nogometaši su se oduprijeli napadima domaćina i na predah otišli s vodstvom od 1:0.

U drugo poluvrijeme Koprivničanci su ušli odlučnije te od samog početka nastavka krenuli po drugi gol. Nakon velikog broja promašenih šansi napokon je u 74. minuti Munivrana matirao golmana Antina za 2:0.

Do kraja utakmice Zeleni su uspjeli još dva puta poentirati, u 88.minuti Ivanović te u 90. minuti Leko za uvjerljivu pobjedu.

Valja naglasiti da je ovo treća uzastopna pobjeda Zelenih te da su sve tri pobijedili sa 4:0.

– Mišljenja sam da smo više nego zasluženo dobili jer smo uz date golove imali sijaset šansi. Bilo je manjih problema u organizaciji igre u prvom poluvremenu, ali ulaskom igrača s klupe usmjerili smo utakmicu u našu korist. Velik dio posla smo obavili, ali daleko je to od gotovog. Čestitke igračima! – rekao je nakon utakmice trener Zelenih Želimir Mešnjak.

U idućem kolu našeg trećeligaša čeka utakmica protiv Oriolika na koprivničkom Gradskom stadionu.

zatvori