Petak, 26. travnja 2024.

Mladi koprivnički rukometaši među 20 najboljih hrvatskih ekipa

Mladi rukometaši Koprivnice Hangar 18, rođeni 2002. godine i mlađi, sutra odlaze na Završnicu prvenstva Hrvatske. Završnica se igra u Umagu, a traje od sutra pa sve do nedjelje kada će se igrati utakmice za konačni poredak.

Naši mladi rukometaši završnicu su izborili osvojiviši četvrto mjesto u Prvoj hrvatskoj rukometnoj ligi za Dječak A regije Sjever. Ponosan na svoje igrače je trener Igor Stubičar koji nam je najavio Završnicu u Umagu:

Dobili smo priliku da nastupamo na Završnici prvenstva Hrvatske, među 20 najboljih ekipa. Dečki su dobro trenirali i dobro treniraju i, što je bitnije, stvara se jedna prava baza mladih sportaša koji su željni napretka. Već sam plasman na završnicu je uspjeh tako da u Umagu odlazimo rasterećeni i bez velikog pritiska. Izvukli smo jako tešku grupu no bez obzira na to mi ćemo u svakoj utakmici dati sve od sebe te ćemo pokušati ostvariti dobar rezultat.

Koprivničanci su u grupi s vršnjacima iz Viškova, Karlovca i Đakova te Akademije Balić-Metličić, a Stubičar ovu Završnicu prije svega vidi kao nagradu za njegove igrače.

Dečkima će to biti jedno veliko iskustvo. Smatram da im je to nagrada za sav njihov dosadašnji uloženi trud, rad i odricanje i želio bih im, prije svega, čestitati na tome i poručiti da samo tako nastave dalje.

Naši rukometaši prve utakmice igraju već sutra i to protiv Karlovca i Viškova, a protiv Akademije Balić-Metličić i Đakova Koprivničanci igraju u petak.

zatvori