Subota, 27. travnja 2024.

MAŠA I MEDVJED Popularna predstava za djecu gostuje u Koprivnici

Sjajna kazališna predstava za djecu ‘Maša i Medvjed’ dolazi u Koprivnicu u subotu, 21. svibnja. Predstavu koja osvaja velike i male možete pogledati od 17 sati u sportskoj dvorani Gimnazije “Fran Galović”.

Pratite Dravu.info jer ćemo imati maštastične ulaznice za vas!

Ruska glumačka ekipa dječjeg Moskovskog teatra, koja specijalno ovim povodom dolazi i u Koprivnicu, interaktivnom će predstavom dočarati pustolovine djevojčice Maše i Medvjeda koji uče djecu o pravom prijateljstvu, brizi, slobodi kreativnosti i osnovnim vještinama na smiješan i pametan način.

Originalna kazališna predstava za djecu Maša i Medvjed sinkronizirana je na hrvatski, a napravljena prema istoimenom popularnom ruskom animiranom filmu za djecu o nestašnoj djevojčici Maši i simpatičnom Medi koji je zaludio djecu diljem svijeta, a proglašen je za najbolji i najedukativniji crtani film u Europi u posljednjih 20 godina.

U predstavi Maša je preslatka djevojčica koja je osvojila srce svog najboljeg prijatelja Medvjeda. Budući da joj je rođendan, Medvjed joj planira nezaboravnu zabavu. Istovremeno, čarobnjak Zloćko Boćko, koji je zaledio cijelu šumu, želi zabavu pokvariti stoga će
Maša i Medvjed tražiti pomoć od djece iz publike kako bi ga pobijedili.

Maša i Medvjed, u pratnji svojih šumskih prijatelja, sve prisutne odvest će na fantastično putovanje s atmosferom omiljenog crtanog filma i fenomenalnom scenografijom te ispunjeno glazbom, a dvoranom će odzvanjati pjesma i ples.

Ovo je idealna prilika da naši najmlađi vide svoje omiljene junake i uživo. Slijedite šarmantnu Mašu kroz nove avanture te stvorite nezaboravne uspomene za cijelu obitelj.

Broj ulaznica je ograničen stoga svoje ulaznice nabavite na vrijeme u Šarenom dućanu i Hotelu Podravina.

zatvori