Srijeda, 26. lipnja 2024.

Koprivnički novinari poraženi od novinarske reprezentacije

Uoči prijateljske utakmice reprezentacija Hrvatske i Moldavije odigran je revijalni malonogometni susret između selekcije koprivničkih novinara i reprezentacije hrvatskih sportskih novinara u dvorani Srednje škole.

U susretu u kojem je nogomet bio u drugom planu, a druženje između kolega koje dijele jednaku ljubav prema sportu u prvom, novinarska reprezentacija Hrvatske svladala je momčad koprivničkih novinara rezultatom 5:2.

Pogotke za Koprivničance zabili su Goran Čičin-Mašansker i Siniša Sataić. Gol Sataića bio je za vodstvo od 2:1, no reprezentativci su ipak uspjeli preokrenuti rezultat i slaviti. Susret su uveličali gospodin Ivo Čičin-Mašansker doajen koprivničkog novinarstva koji je izveo početni udarac te Mišel Jakšić dogradonačelnik Koprivnice koji je okupljenima uputio nekoliko prigodnih riječi.

Koprivničku sedmu silu predstavljali su Nikola Wolf (Podravski list), Karlo Eisenbeisser (Podravski list), Goran Čičin-Mašansker (Sportske novosti), Nikola Grabar (ePodravina.hr), Hrvoje Ružić (Radio Drava), Ivan Brkić (ePodravina.hr), Luka Šarlija (Radio Drava), Ivica Barać (Podravski list), Siniša Sataić (Podravski list), Vedran Tkalec (Glas Podravine) i Goran Obran (Podravski list).

Boje novinarske reprezentacije branili su, između ostalih, Stjepan Balog, Hrvoje Tironi i Marko Šivak, a njihov voditelj bio je bivši trener Slaven Belupa Mladen Frančić. Nakon utakmice za obje momčadi priređen je mali domjenak na kojem su igrači razmjenili dojmove s današnje utakmice.

zatvori