Subota, 27. travnja 2024.

FOTO Slavenovi juniori odlično su se držali protiv vršnjaka iz Dinama

Juniori Slaven Belupa su danas u Cvetkovcu, na travnjaku županijskog ligaša Tehničara, izgubili od zagrebačkog Dinama s 3:2. Pred dvjestotinjak gledatelja mladi Farmaceuti su odigrali odličan susret u kojem je nedostajalo samo malo sreće da se domognu bodova.

Iako su gosti iz Zagreba bili veliki favoriti naši juniori su odlično krenuli u susret i poveli pogotkom Mladena. Dinamo je do kraja poluvremena pokušavao na sve načine izjednačiti, ali velika želja i borba naših igrača obranila je gol.

U drugom poluvremnu trenutak dekoncentracije mladih Slavenaša bio je dovoljan da Dinamo preokrene utakmicu i povede 2:1. Koprivničanci su se odbili predati i nakon jedne odlične asistencije Katića Bogojević zabija za 2:2. Ipak, nekoliko minuta prije kraja gosti su uspjeli zabiti i treći pogodak i osvojiti sva tri boda. Valja napomenuti da je u odličnoj utakmici najgori pojedinac bio sudac Burilo koji je navlačenjem za goste i svojom prepotentnošću iritirao kako one na terenu tako i one izvan njega.

Spomenimo i to da je odlučeno da će se finale Kupa za pionire igrati 19. svibnja, u 12 sati u Sisku gdje će naši mladi nogometaši loviti trofej protiv Dinama.

zatvori