Petak, 26. travnja 2024.

Mladi koprivnički rukometaši među najboljima u Hrvatskoj

Mladi rukometaši Koprivnice Hangar 18, rođeni 2002. godine i mlađi proteklog su vikenda boravili u Umagu gdje se igrala Završnica prvenstva Hrvatske. U konkurenciji dvadeset ekipa naši rukometaši zauzeli su 15. mjesto.

U četiri dana Koprivničanci su odigrali sedam utakmica u kojima su ostvarili pobjede protiv Zadra i Đakova, remi s vršnjacima iz Karlovca te četiri poraza od ekipa Viškova, Đakova, Buja i Balić-Metličić akademije. Mlade rukometaše na turniru je vodio trener Igor Stubičar koji je zadovoljan igrom svojih igrača za koje smatra da su pokazali da svima mogu parirati.

 Male nijanse su odlučivale o prolasku skupine. Praktički su u svakoj utakmici odlučivale lopta ili dvije i u svakoj smo bili u igri za bodove do same završnice, a da je bilo malo više sportske sreće sigurno bi i plasman bio bolji. Ipak, nismo nezadovoljni s ovim rezultatom jer su angažman, borba i volja bili na visokom nivou. Odigrana Završnica je veliko iskustvo ovoj generaciji i mislim da je ovo putokaz i njima i nama kako moramo ići dalje te dodatan motiv da budemo sve bolji i bolji.

Treneru Stubičaru i mladim rukometašima slijedi još mjesec dana treninga ,a zatim odlaze na zasluženi odmor.

zatvori