Četvrtak, 25. travnja 2024.

Uspješan nastup mladih koprivničkih atletičara u Zagrebu

Mladi koprivnički atletičari još su jednom ostvarili zapažene rezultate. Naime, proteklog vikenda održano je treće kolo Hrvatske atletske lige sjever u Zagrebu gdje su Koprivničanci pokazali sav svoj talent.

Marija Gašparić osvojila je prvo mjesto u bacanju vortexa hicem od 35,28 metara, a u skoku u dalj pobijedila je Anja Slavinić preskočivši 4,32 metra. Anja je prvo mjesto osvojila i u utrci na 60 metara gdje je svoju brzinu pokazala u konkurenciji 25 limačica.

Utrku na 600 metara Laura Sabolec je završila treća baš kao i štafeta: Gašparić, Mikulec, Perošić i Slavinić utrku na 4 puta 60 metara. Ostvarenim rezultatima limačice su osvojile ukupno drugo mjesto sa 105 bodova.

Kod limača Mateo Šegović je osvojio peto mjesto u utrci na 60 metara; na 600 metara Jan Tisaj je kroz cilj prošao četvrti, a Sven Džendžo sedmi. U ukupnom poretku limači su bili petoplasirana ekipa natjecanja s 46 bodova.

U konkurenciji starijih kadeta, u utrci na 1000 metara Marko Gregurec osvojio je drugo, Luka Šostarić četvrto, a Ivan Mikulić sedmo mjesto.

zatvori