Četvrtak, 9. svibnja 2024.

Kako su odigrali veterani u Ivancu, Kunovcu i Križevcima

Odigrane su gotovo sve utakmice 13. kola Prve i 11. kola Druge veteranske lige. Jedina utakmica koja je na rasporedu danas je drugoligaški sraz Zagorca i Prigorja.

Novo kolo Prve lige nije donijelo velika iznenađenja. Đelekovčani i Đurđevčani, uvjerljivim pobjedama 7:2 i 4:2 protiv Ferdinandovca i Starigrada, nastavljaju svoju veliku borbu za prvo mjesto te je razlika između njih ostala samo jedan bod.

U derbiju začelja Panonija je svladala Brege rezultatom 4:2, ali im to nije bilo dovoljno za bijeg s dna jer je pretposljednji Legrad uspio uloviti prvi proljetni bod i odigrati 1:1 u srazu protiv Kloštrana.

U derbiju dva najveća grada županije, Križevci i Koprivnica podijelili su bodove rezultatom 2:2, baš kao i Sloga i Omladinac rezultatom 1:1.

U Drugoj ligi, vodeći Miklinovčani ostvarili su još jednu laku pobjedu te su slavili u Sokolovcu sa 6:1. Virovci su još u srijedu podijelili svoje bodove sa Sabarijom rezultatom 1:1, a Jadran Galeb se pobjedom u Kunovcu s 3:1 učvrstio na trećem mjestu prvenstvene ljestvice.

Posljednja utakmica jučerašnjeg programa igrana je u Žabnu gdje je domaćin svladao Rasinju s 4:2, a 11. kolo će završiti danas, kada svoju utakmicu, s početkom u 17 sati, igraju Zagorec i Prigorje.

Prva ŽNL veterana – 13. kolo

Peteranec: Panonija – Mladost KB 4:2
Koprivnički Ivanec: Sloga – Omladinac 1:1
Đelekovec: Osvit – Ferdinandovac 7:2
Križevci: Križevci – Koprivnica 2:2
Legrad: Graničar – Mladost KP 1:1
Starigrad: Starigrad – Graničar Đ 2:4

Druga ŽNL veterana – 13. kolo

Virje: Podravac – Sabarija 1:1
Kunovec: Bratstvo – Jadran-Galeb 1:3
Sveti Ivan Žabno Tomislav SIŽ – Rasinja 4:2
Sokolovac: Sokol – Miklinovec 1:6
17:00
Koprivnica: Zagorec – Prigorje

zatvori