Petak, 26. travnja 2024.

VALENTIN KNAPIĆ: ‘Osam kola je do kraja, najvažnije je nastaviti raditi kao i dosad’

Kao što smo već izvijestili, Valentin Knapić novi je trener županijskog prvoligaša Drave iz Novigrada Podravskog, nakon što je dosadašnji Želimir Mešnjak preuzeo klupu NK Koprivnice.

To mu je, kaže, velika čast.

Prvo bih htio zahvaliti Upravi Drave na prilici, ali i njihovom bivšem treneru, kolegi Mešnjaku na preporuci. S osobne strane, lagao bih vam kad bih rekao da mi nije velika čast što sam dobio poziv i ovakvu priliku da radim u Dravi.

Knapić je do sada vodio drugoligaša Mladost iz Sigeca, a prije njih, između ostalih, Reku, Gotalovo i Podravec iz Torčeca. Ovo mu je prvi angažman u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi što smatra svojim najvećim dosadašnjim trenerskim dosegom. O momčadi za sada ne zna puno, ali kako sam kaže, svoje igrače će brzo upoznati kroz treninge. Bivši trener Mešnjak ostvario je odlične rezultate s Dravom, a Knapić kao svoj cilj ističe nastavak takvog rada.

Klub se trenutno nalazi na diobi trećeg mjesta, a ono što vam ja mogu reći to je da ga ja vidim na tom istom mjestu ili čak na poziciji više od toga, ali polako. Do kraja je osam kola, ima još dosta utakmica, ali i treba pričekati da vidimo kako ćemo se momci i ja priviknuti jedni na druge. Najbitnije je da se nastavi raditi na ovaj način na koji se radilo do sada.

Prvi test Knapić ima već u nedjelju kada novigradska Drava ide na gostovanje molvarskoj Mladosti.

zatvori