Subota, 20. travnja 2024.

FOTO Pioniri i kadeti bez pogodaka s Dinamom, Bandić fizički napao Medenjaka

Pioniri i kadeti Slaven Belupa u subotu poslijepodne na terenu s umjetnom travom Gradskog stadiona ugostili su vršnjake Dinama iz Zagreba u 23. kolu domaćeg prvenstva.

Pioniri su odigrali tvrdu utakmicu, oba sastava pokazala su dobru igru koju nisu okrunili pogocima. S obje je strane bilo nekoliko dobrih prilika, a valja pohvaliti dobru igru Kelekove momčadi koja može biti zadovoljna bodom protiv najzvučnijeg protivnika u ligi. Ova će se dva sastava susresti još jednom prije kraja sezone, u finalu Hrvatskog nogometnog kupa 18. svibnja u Vinkovcima.

Kadeti su dočekali vršnjake iz Zagreba koji drže prvo mjesto ljestvice. Prije desetak dana, u polufinalu Kupa u Zagrebu, Modri su slavili s 5:0, što je Medenjakove dečke motiviralo da pokažu kako se mogu nositi s njima. Bila je to dobra utakmica s po dvije prave šanse na svakoj strani, a mreže se opet nisu tresle i susret je završio 0:0.

Na kraju utakmice vidjeli smo i nesportsko ponašanje gostiju – trener Dinama Jozo Bandić fizički je nasrnuo na Slavenovog Vedrana Medenjaka; naši su kadeti stali u obranu svog trenera i smirili situaciju.

zatvori