Petak, 26. travnja 2024.

SMJENA TRENERA ZELENIH? Upravni odbor danas raspravlja o Celiščakovoj poziciji

Nogometaši Koprivnice jučer su na domaćem travnjaku teško poraženi od čakovečkog Međimurja rezultatom 6:0. Nakon ovog poraza naši nogometaši zauzimaju predzadnju poziciju na prvenstvenoj ljestvici te je sve očitije da će se do zadnjeg kola boriti za goli život i ostanak u trećoj ligi.

Hoće li ih u toj borbi i dalje voditi trener Ranko Celiščak ili ne, pitali smo direktora Koprivnice Slavka Tucakovića.

Nakon jučerašnje zaista sramotne igre protiv Međimurja gdje smo izgubili 6:0 odlučili smo sjesti svi skupa. Razgovarali smo o svemu i dobro proanalizirali situaciju te ćemo tijekom današnjeg dana sazvati Upravni odbor Nogometnog kluba Koprivnica na kojem ćemo još jednom sve pretresti i donijeti odgovarajuće odluke.

Tko će u ovoj teškoj situaciji naslijediti vruću klupu Koprivnice, ne zna se. Priče “oko stadiona” u prvi plan guraju perspektivnog trenera Želimira Mešnjaka koji trenutno vodi županijskog prvoligaša, novigradsku Dravu. Ipak, direktor Tucaković nije se želio zalijetati s imenima.

Nećemo o imenima sada. U ovom trenutku najbitnija je igra i igrači Koprivnice. Već u subotu je sljedeće kolo u Pleternici protiv Slavije. A o novom treneru, naravno, razgovarat ćemo i s kolegama iz Slaven Belupa s kojima imamo zaista dobru suradnju te se nadam da ćemo taj dio zajednički riješiti na dobrobit Nogometnog kluba Koprivnica.

Do kraja prvenstva ostalo je devet kola, a naši nogometaši za zonom spasa zaostaju pet bodova. Ništa još nije izgubljeno, ali odgovorni svoje poteze moraju povući što prije kako kola, koja opasno idu nizbrdo, ne bi završila u provaliji.

zatvori