Nedjelja, 29. rujna 2024.

NAJAVA Tomo Ricov u srijedu gostuje na Sjeveru

Tomo Ricov, poznati radijski voditelj, DJ, organizator evenata i, prema Večernjem listu, ‘stari znanac zagrebačke klupske scene’ u srijedu, 20. travnja, održat će predavanje studentima i svima zainteresiranima na Sveučilištu Sjever u koprivničkom Kampusu, pod naslovom ‘Pretvori strast u posao’.

Tomo Ricov rođen je 1965. godine, a kao mlađi tinejdžer zapalio se za glazbu koja ostaje njegova najveća životna strast. Radijski je urednik i voditelj još od osnutka Radija 101 pa sve do današnjeg angažmana na Yammat FM-u. Klupski je DJ preko 30 godina: od Kulušića, Gjure i Tvornice do Pepera. Pokrenuo je mnoge kultne programe poput Blue Moona, Tom Tom Cluba, Studia 54, Pepermint Twista i Great Gatsbyja.

Ricov stoji iza organizacije niza vrlo uspješnih evenata u Hrvatskoj i šire, kojima je zauvijek promijenio domaći event marketing. Pokretač je event marketinga u Hrvatskoj, vodio je najveću regionalnu event agenciju Da! i s njom producirao više od 1000 evenata za najveće hrvatske i međunarodne brandove (HT, Zagrebačka Banka, Adris, Heineken, Siemens, Microsoft, TDR, Coca Cola, Zagrebačka Pivovara…). Sudjelovao je u kreiranju Snow Queen Trophy utrke, a bio je i direktor Terraneo festivala. Osnivač je agencije Pepermint, pokretač i direktor Weekend Media Festivala, Dolce Vite i Vintage Zagreb festivala.

Autor je nagrađivanog projekta Gentleman’s Jack Barber Shop te Jack’s Record Storea i Refined partyja. Pokretač je i suvlasnik Pepermint kluba, Johanna Francka, Pepera i Kic kluba u Zagrebu.

Kroz zanimljivo predavanje Ricov će studentima prenijeti svoja iskustva o dugogodišnjem radu u području glazbe i event marketinga. Predavanje će se održati u srijedu, 20. travnja od 15 satipredavaonici A01 Sveučilišnog centra u Koprivnici.

Slušaj uživo
zatvori