Nedjelja, 19. svibnja 2024.

IMAMO DOBITNICU Na Camusov ‘Nesporazum’ ide…

‘Nesporazum’ Alberta Camusa dolazi na kazališne daske dvorane Domoljub, a Drava.info poklanja vam dvije ulaznice za predstavu.

Dvije ulaznice osvojila je Lidija Vranar. Čestitamo! Sretna dobitnica ulaznice može preuzeti u redakciji Radio Drave, Domžalska 3 (West centar, na katu). Podsjećamo, predstava je na rasporedu večeras od 19:30 u dvorani Domoljub.

Akademija dramske umjetnosti u suradnji s Gradskim dramskim kazalištem “Gavella” i umjetničkom organizacijom THEARTE donosi nam u dvoranu Domoljub kazališnu poslasticu- predstavu Nesporazum Alberta Camusa u režiji Paola Tišljarića. Francuski književnik Albert Camus, dobitnik Nobelove nagrade za književnost, rođen je 1913. godine u alžirskom gradu Mondovi. Jedna od njegovih najpoznatijih drama, Nesporazum, praizvedena je 1944. godine, a njezina je tema univerzalna. Zašto živjeti i kamo pripadamo ključna su pitanja kojima se bavi ova drama. U predstavi igraju Senka Bulić, Marija Šegvić, Anja Đurinović i Tomislav Krstanović, a održat će se 20. travnja (srijeda) u 19,30 sati u dvorani Domoljub.

zatvori