Srijeda, 26. lipnja 2024.

Ministar Darko Horvat u posjetu Koprivničko-križevačkoj županiji

Ministar poduzetništva i obrta Republike Hrvatske Darko Horvat u petak, 22. travnja, dolazi u službeni posjet Koprivničko-križevačkoj županiji.

Prema službenom protokolu, u 9:30 ispred zgrade Županije dočekat će ga župan Darko Koren, njegov zamjenik Darko Sobota, pročelnik za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu Marijan Štimac te pročelnica Službe ureda župana Melita Ivančić.

Odmah potom, ministar će održati sastanak s predstavnicima Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Koprivnica, Hrvatske obrtničke komore – Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, PORE – Razvojne agencije Podravine i Prigorja, Koprivničkog poduzetnika, Križevačkog poduzetničkog centra te Udruženja obrtnika Koprivnice, Križevaca i Đurđevca.

Izjave za medije predviđene su u 10:15, nakon čega će ministar sudjelovati na skupu poduzetnika Koprivničko-križevačke županije “Poduzetništvo u 2016. godini” u velikoj dvorani HGK – Županijske komore Koprivnica u Frankopanskoj.

U sklopu svog boravka u županiji, ministar Horvat posjetit će i tvrtke Hangar 18 i Vemo trade, a ekskluzivno će gostovati i u eteru najslušanijeg gradskog radija – Radio Drave.

zatvori