Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Koprivnica poražena u Bijelome Brdu

Nakon što su jučer svi konkurenti u borbi za opstanak izgubili bodove Koprivničanci su imali priliku uloviti priključak sredini tablice, no nisu uspjeli u tome. U 24. kolu Treće lige Istok Koprivnica je poražena na gostovanju u Bijelom Brdu rezultatom 3:0

Loše su naši dečki ušli u utakmicu i već su na samom početku dobili gol. Nisu naši nogometaši bili na razini s utakmice protiv Ludbrega, domaćini su bili mnogo odlučniji te su pravili velike probleme po lijevoj strani obrane Koprivnice. Nakon jednog proboja po boku naši nogometaši su napravili prekršaj iz kojeg igrač domaćina neshvatljivo ostaje sam na pet metara i samo plasira loptu u mrežu za 1:0.

Nastavili su igrači BSK-a sa boljom igrom i sredinom prvog poluvremena su uspjeli povećati vodstvo. Opet je probijena lijeva strana obrane Koprivncie nakon čega se špica domaćeg sastava oslobađa čuvara u šesnaestercu i zabija za 2:0. Bio je to i rezultat s kojim se otišlo i na poluvrijeme.

Nakon odmora trener Želimir Mešnjak pokušao je probuditi ekipu uvođenjem Srbljinovića umjesto Leke što je donijelo promjenu na bolje. Od samog starta drugog poluvremena Zeleni su bili opasni po gol domaćina, prijetili su preko Tkalčića koji je nesretno pogodio gredu, Šarlija i Munivrana su također opasno prijetili no nista nije završilo u mreži domaćina. U jeku napada Koprivnice sijevnula je kontra domaćih u kojoj su dva igrača izašla na nemoćnog Tihelku te postavila konačnih 3:0.

Bio je to konačan rezultat utakmice. U idućem kolu našeg trećeligaša očekuje okršaj protiv Ždralova, no prije toga ih očekuje utakmica u Županijskom kupu gdje će snage odmjeriti s Molvama.

zatvori