Utorak, 16. travnja 2024.

Kopić uoči Hajduka: Učinit ćemo sve da dobijemo tu utakmicu

Nogometaše Slaven Belupa ove nedjelje očekuje nova prvenstvena utakmica. U 31. kolu Prve lige na koprivnički Gradski stadion dolazi splitski Hajduk kojeg u tri međusobna susreta ove sezone Slaven još uvijek nije uspio pobijediti.

Poraz u prošlom kolu, u Zagrebu, od Lokomotive već je zaboravljen, a trener Slavena, Željko Kopić, utakmicu s Hajdukom dočekuje optimistično.

U pozitivnom ozračju dočekujemo Hajduka tako da, vjerujem, da na krilima ovih dosadašnjih, domaćih utakmica koje smo dosta kvalitetno igrali i na krilima pozitivne energije uzrokovane pobjedom protiv Rijeke imamo pravo na ambiciju i optimizma u toj utakmici. U svakom slučaju, učinit ćemo sve da tu utakmicu dobijemo, uz sav respekt prema Hajduku.

Željko Kopić. Snimio Marko Posavec.
Željko Kopić. Snimio Marko Posavec.

Kod Hajduka kao kao najopasnijeg pojedinca istaknuo je Tina Svena Sušića, a iako gosti ne ulijevaju strah u kosti kao nekad, smatra trener Kopić, “Hajduk je uvijek Hajduk”.

Što se tiče zdravstvenog biltena Farmaceuta utakmicu će sigurno propustiti Blažević, Međimorec i Križman, baš kao i Pokrivač koji je u prošloj utakmici zaradio crveni karton.

Veliki adut Koprivničancima sigurno će biti ofenzivni vezni igrač Filip Ozobić koji nakon oscilacija u prvom dijelu sezone, igra u ponajboljoj formi od kad je stigao u dres Farmaceuta. To što je igrao u Hajduku ne vidi kao poseban motiv, a u nedjelju očekuje tri boda.

Ja se nadam našoj pobjedi pred domaćom publikom. Iskreno, bio bih razočaran kad u tome ne bismo uspjeli. Mislim da imamo kvalitetu, da dobro radimo i nema razloga da ne budemo pravi u nedjelju.

Utakmica se igra u 15 sati, na koprivničkom Gradskom stadionu.

zatvori