Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Gradonačelnica primila kadetkinje Podravke, hrvatske prvakinje

Kadetkinjama Podravke na osvajanju naslovu prvakinja Hrvatske čestitala je i gradonačelnica Koprivnice Vesna Želježnjak.

Na prijemu u Gradskoj vijećnici gradonačelnica je mladim rukometašicama rekla kako je izrazito ponosna na njihov veliki uspjeh.

Zaista, u ime svih građana i građanki grada Koprivnice, čestitam vam. Četvrti puta u svojoj kategoriji ste prvakinje, a to dovoljno govori o vama, o klubu, o vodstvu kluba, a naravno i o vašoj trenerici.

Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.

Trenerica Snježana Petika sretna je zbog uspjeha svojih igračica te je zahvalila Gradu bez čije financijske pomoći ovi uspjesi ne bi bili mogući.

Zahvaljujem vam na svim dobrim stvarima koje ste nam omogućili, nadam se da smo svojim rezultatima to i opravdali te ćemo se truditi da i dalje, nove generacije pronose slavu grada i kluba.

Najboljom igračicom završnog turnira proglašena je Ivona Mrđen koja je ponosna na sebe i svoje suigračice i sigurna je da će joj ovaj uspjeh biti dodatan podstrek u seniorskoj karijeri.

Ovaj rezultat je nešto čemu smo se nadale od kad smo počele trenirati ove sezone, tako da smo i cure i ja izrazito ponosne na osvojeno Prvenstvo Hrvatske.

Podsjetimo, naše mlade rukometašice osvojile su naslov prvakinja Hrvatske pobjedom u finalu protiv Lokomotive rezultatom 15:13.

zatvori