Petak, 26. travnja 2024.

Vozači Rotora, a pogotovo vozačica, odlično otvorili MTB sezonu

Osmorica vozača i jedna vozačica koprivničkog Biciklističkog kluba Rotor jučer su otvorili ovogodišnju sezonu brdsko-biciklističkih maratona i to na utrci Kamenjak Rocky Trails u Premanturi kod Pule.

Utrka se bodovala za Kup Hrvatske i bila je izuzetno zahtjevna, a najbolje ju je odvozila upravo vozačica Tanja Tisaj kojoj je to bio prvi službeni maraton: osvojila je više nego odlično treće mjesto na trasi duljine 22 kilometra, u kategoriji rekreativnih vozačica.

U rekreativnoj kategoriji na trasi od 46 kilometra Marko Vajdić bio je 45., Davor Karas 46., Damir Podoreški 48. i Tomislav Lončar 52. Siniša Herman osvojio je izvrsno sedmo mjesto od hrvatskih vozača za Kup Hrvatske, dok je Hrvoje Tisaj bio 22. u natjecateljskoj kategoriji Master 2.

Dvojica vozača nastupila su i na najduljoj trasi od 62 kilometra: Boris Buhić osvojio je 18. mjesto u kategoriji ‘Elite’, a Miroslav Medvarić bio je 17. od vozača iz Hrvatske u kategoriji Master 1.

Ovaj je nastup Rotorovaca bio odlična uvertira u sljedeći maraton koji će se održati upravo u Koprivnici 8. svibnja i na kojemu se očekuje nastup više od tri stotine vozača u međunarodnoj konkurenciji.

zatvori