Subota, 5. listopada 2024.

22 GODINE S VAMA Najslušaniji gradski radio proslavio rođendan

Bilo je to 1. ožujka 1994. godine. S emitiranjem je započela Radio Drava, a danas je Radio Drava u svom eteru, na 92,5 Mhz, prigodnim svečarskim programom obilježila svoju 22. godišnjicu rada.

Svoje je slušatelje koji su se potrudili kreativnim i duhovitim čestitkama poželjeti sretan rođendan radiju i njegovim djelatnicima u suradnji sa svojim poslovnim partnerima nagrađivala vrijednim nagradama.

Dvadeset i dvije godine su puno. Puno uspomena, puno životnih promjena, i smijeha i tuge… sve to je Radio Drava proživjela sa svojim slušateljima.

Stoga djelatnici Radio Drave danas posebno zahvaljuju svim svojim slušateljima što su im dali priliku da ih nasmiju kad su bili tužni i zato što su živjeli svoj život s njima. U protekle dvadeset i dvije godine godine Radio Drava za svoje je slušatelje odsvirala oko tri milijuna pjesama, ispričala milijune i milijune informacija te odgovorila na tisuće vaših pitanja.

Prema najnovijem istraživanju slušanosti radijskih postaja provedenog od strane Defacto agencije iz Zagreba, Radio Drava najslušanija je radio-postaja u gradu Koprivnici, a i u Koprivničko-križevačkoj županiji ima respektabilan broj slušatelja. Program Radio Drave može se u cijelom svijetu pratiti uživo putem live audio streaminga.

Biti prvi u prezentaciji novosti iz Koprivnice i okolice s područja kulture, gospodarstva i politike, sporta, zabave… svirati najbolju domaću i inozemnu glazbu po kojoj smo prepoznatljivi… zabavni, prirodni, objektivni… biti in u svakom pogledu… zadatak je koji nikada neće prestati!

Radio Drava izrasla je u prestižan medij za slušateljstvo u gradu Koprivnici i Koprivničko-križevačkoj županiji.

JEDNOSTAVNO SMO JEDNOSTAVNI – MI SMO RADIO DRAVA.

Djelatnici Radio Drave zahvaljuju slušateljima na vjernosti i povjerenju.

Slušaj uživo
zatvori