Petak, 26. travnja 2024.

NK KOPRIVNICA Nakon Višnjevca slijedi Bjelovar, Tucaković: Spremni smo, idemo hrabro

Nogometaše Koprivnice nakon velike pobjede protiv Višnjevca u prošlom kolu očekuje gostovanje u Bjelovaru protiv istoimenog domaćina. Četiri boda u prva dva kola nastavka prvenstva napunila su samopouzdanjem naše nogometaše koji se nadaju nastavku bijega s dna ljestvice.

Bojan Tucaković, kapetan Koprivnice, vrlo je zadovoljan ostvarenim rezultatima za koje smatra da su plod odličnog rada i zalaganja na treninzima. Unatoč tome što je Bjelovar favorit u ovoj utakmici naši nogometaši idu po nove bodove, rekao nam je Tucaković:

U Bjelovar idemo odigrati jednu hrabru i borbenu utakmicu. Bjelovar se nalazi na vrhu tablice, a mi smo se malo odmaknuli od dna. Protivnik je sigurno napaljen, čuli smo i vidjeli da najavljuju borbenu utakmicu, ali mi smo se dobro spremali tokom cijeloga tjedna i naravno, idemo hrabro odigrati.

U prvom susretu ove dvije momčadi, u Koprivnici, bolji je bio Bjelovar s rezultatom 1:0. Taj rezultat sigurno je dodatan motiv Koprivničancima da pruže što bolju igru i nastave pozitivan niz. Osim dobrog rezultata u Bjelovaru i ostanka u ligi, cilj naših nogometaša je i povratak publike na Gradski stadion, smatra Tucaković.

Nama je cilj da ostvarimo što pozitivnije rezultate, da se odmaknemo od dna ljestvice, što smo sad i uspjeli, ali nam je i cilj da vratimo publiku, da dođe podržati naše, domaće dečke. Iskreno se nadamo, klub, svlačionica i svi ovi mladi dečki da će još jedan pozitivan rezultat privući publiku u idućem kolu, ali i u narednima na Gradski stadion u Koprivnici.

Utakmica 17. kola Treće HNL istok igra se u subotu u Bjelovaru s početkom u 15 sati.

zatvori