Petak, 26. travnja 2024.

MŽNL Borac putuje u Viroviticu, Andrašić poručio navijačima: Budite strpljivi

Pred nama je šesnaesto kolo Međužupanijske nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. Nakon neočekivanog poraza na domaćem terenu protiv Rovišća, igrače Borca iz Imbriovca čeka gostovanje kod posljednjeplasirane Virovitice.

Stanje na tablici govori da su Virovitičani pod imperativom pobjede, a trener Borca Zlatko Andrašić smatra da će njegovi igrači lakše igrati bez pritiska domaće publike.

Mi idemo u Viroviticu rasterećeni. Virovitica se bori za opstanak te nas očekuje vrlo teška utakmica. Idemo u goste gdje će nam, izgleda, biti puno lakše igrati. Nisu takva očekivanja, odmah smo rasterećeniji nego doma. Doma imamo mali pritisak navijača koji su naviknuli na dobre rezultate, ali moraju i oni biti strpljivi i svjesni da je u prvu ekipu došlo mnogo mladih igrača i da će trebati određeni period da se stekne neko iskustvo i dođe do boljih rezultata.

U ostalim susretima Podravac dočekuje davljenika Slatinu i sve osim pobjede Virovaca bilo bi veliko iznenađenje. Kalinovac će svoju lošu formu željeti prekinuti protiv Garića, a u dvoboju momčadi sredine ljestvice Đurđevčani gostuju u Daruvaru.

Ostali parovi 16. kola su Pitomača – Zdenka 91, Rovišće – Dinamo i Papuk – Croatia. Osim utakmice u Rovišću koja se igra u ponedjeljak, sve ostale se igraju sutra (u subotu) s početkom od 15 sati i 30 minuta.

zatvori