Srijeda, 1. svibnja 2024.

Košarkaške atrakcije na ALL STARS utakmici

Košarkaše Koprivnice, nakon završene sezone, očekuje još jedna utakmica. U subotu, u 19 sati, u dvorani đurđevačke osnovne škole igrat će ALL STARS susret A2 lige sjever.

Koprivničanci će nastupiti za neparnu selekciju koju čine 1., 3., 5., 7. i 9. momčad lige, odnosno ekipe Međimurja, Grafičara, Bjelovara, Ivančice i Koprivnice. Snage će odmjeriti protiv “parnih ekipa”,a to su: Radnik, Podravac, Petar Zrinski, Mladost i Križevic.

Voditelj neparne selekcije bit će trener prvoplasirane ekipe prvenstva, a njegov pomoćnik trener trećeplasirane. Voditelj parne selekcije bit će trener drugoplasirane ekipe,a njegov pomoćnik trener četvrtoplasirane,a svaku od ekipa činit će po dva seniorska igrača te jedan igrač “zaštićenog godišta”.Prije samog susreta bit će dodijeljene nagrade za najboljeg igrača, najboljeg strijelca te tri najbolje plasirane momčadi lige. U poluvremenu utakmice održat će se i atraktivna natjecanja u zakucavanju i šutiranju trica, a na kraju utakmice izabrat će se najkorisniji igrač ALL STARS susreta.

Utakmica nije natjecateljskog karaktera već je zamišljena kao promocija svih ekipa koje su sudjelovale u natjecanju.

zatvori