Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Koprivnica razbila Višnjevac, Martinčić ipak odlazi

Nogometaši Koprivnice pregazili su Višnjevac pred svojim navijačima u 17. kolu Treće HNL istok. Agresivno, napadački i na glavu od prve minute govorio je Ranko Celiščak prije utakmice, a njegovi igrači su u potpunosti ispunili te ideje.

Utakmica je bila riješena već u prvom poluvremenu kada su Zeleni vodili 3:0 pogocima Ivanovića, Maljaka i Šarlije. Koprivničanci su od prve minute u potpunosti dominirali terenom. Igra i prilike koje su stvarali sugerirali su da će Koprivnica rano doći u vodstvo, no gosti iz Višnjevca prvi puta su kapitulirali tek u 36. minuti kada je mrežu zatresao Ivanović. Nakon tog gola gosti su se u potpunosti predali. Maljak i Šarlija su svojim pogocima u 37., odnosno 41. minuti zapečatili sudbinu gostiju.

U drugom poluvremenu Koprivnica je rutinski privela utakmicu kraju. Odmah na startu Vukonić je nakon kornera najbolje reagirao i povećao vodstvo na 4:0. Gosti su uspjeli smanjiti rezultat preko Kvesića na 4:1. Očito je taj gol dodatno motivirao domaćine koji do kraja susreta zabijaju još dva gola. Strijelci su bili novopridošli Leko i, po drugi puta na utakmici, Ivanović.

– Presretni smo zbog ovako uvjerljive pobjede. Od prve minute smo se dogovorili da idemo svim snagama na pobjedu i taj dogovor smo u potpunosti ispunili. Ova četiri boda iz dvije utakmice proljetnog dijela prvenstva sigurno su nam napunila samopouzdanje i želimo već u idućem kolu, protiv Bjelovara, nastaviti ovaj pozitivan niz – rekao nam je strijelac jednog od današnjih pogodaka, Zvonimir Šarlija.

Nažalost, nakon utakmice smo saznali da redove Koprivnice napušta jedan od najboljih Zelenih, Zoran Martinčić, koji odlazi raditi u Njemačku. Iako je to velik udarac za momčad, sigurno je da će Celiščakovi nogometaši i u tome dobiti dodatan motiv za osvajanje bodova u nastavku prvenstva.

zatvori