Petak, 29. ožujka 2024.

FINALE KC LIGE Active Commerce i Caffe bar Golf bore se za naslov

Koprivnička KC liga došla je do samog kraja sedme sezone. Nakon tri mjeseca odličnih utakmica, sutra ćemo saznati tko će osvojiti prvo mjesto. Borba za naslov spala je na dva slova, Active Commerce i Caffe bar Golf. Medijski pokrovitelji KC lige su Radio Drava i Drava.info.

Pobjedom u prošlom kolu nad Udrugom za mali nogomet Koprivnica CB Golf ostao je u igri za prvo mjesto. Ukoliko osvoje tri boda protiv CB Cezara, Active Commerceu će igrati samo pobjeda jer je Golf bolji u međusobnom omjeru. Ipak, Active je veliki favorit. Momčad koja je skoro cijelu sezonu bila na vrhu KC lige sutra će igrati protiv petoplasirane ePodravine i sve osim pobjede bilo bi veliko iznenađenje.

Zoran Ogrizović, najbolji igrač lige i igrač koji prvi može “spojiti” naslove KC lige i veteranske Zimske lige, najavio nam je borbu za naslov.

Igramo zadnje kolo KC lige. Naravno, idemo na pobjedu kao i u svakoj utakmici, bez obzira kako će naši protivnici odigrati kolo prije. Igra nam samo pobjeda, mislim da imamo najbolju momčad u ligi i trebali bismo to osvojiti. Bit će to nama, Active Commerceu, četvrta titula, ukoliko ju osvojimo.

Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.

Ogrizović smatra svoju ekipu najboljom u ligi, ali kako i sam kaže u nogometu je sve moguće.

Golf igra sa Cezarom. Sigurno će dati sve od sebe da dobiju utakmicu, a onda će čekati naš kiks. Iako u to ne vjerujem, jer smo bolji i mislim da ćemo pobijediti, nogomet je čudna igra u kojoj se sve može dogoditi.

U ostalim susretima koji će odlučivati samo o prestižu igrat će Udruga protiv Bimba, a CB 048 i studenti protiv Pixela. Skladgradnja koja je i prije ovog kola ispala iz lige pokušat će se oprostiti pobjedom protiv Inducte, Sedma sila koja je u odličnoj formi igrat će protiv Petgrada, a Grad će završiti natjecanje utakmicom protiv Romantičara.

Podsjetimo, u ženskoj konkurenciji, prošlog vikenda naslov je osvojila ekpa Iskri iz Podravskih Sesveta koja je iznenadila Repaš i u zadnjem kolu osvojila prvo mjesto.

Utakmice 13., posljednjeg kola ove sezone, počinju sutra u 16:20 u dvorani Srednje škole. Ulaz je slobodan kao i uvijek.

KC liga – 13. kolo

16.20 UMN Koprivnica – Bimbo
17.00 CB 048/UŠRPS – KKC Pixel
17.40 Skladgradnja – Inducta ++
18.20 Sedma sila – Petgrad/OPG Radiček
19.00 Grad Koprivnica – NK Romantičari
19.40 CB Cezar – CB Golf
20.20 ePodravina.hr/Kosinus – Active Commerce
21.00 Petgrad/OPG Radiček – CB Bonus (županijski kup)

zatvori