Utorak, 1. listopada 2024.

Darko Tetec izabran u Nacionalno vijeće Hrvatskih laburista

Prvi laburist ovoga grada Darko Tetec ušao je u Nacionalno vijeće Hrvatskih laburista, dok je tajnik koprivničke podružnice Krunoslav Premec postao članom Nadzornog odbora stranke.

U ova središnja tijela izabrani su na nedavno održanom stranačkom saboru, a Tetec je Dravi.info rekao kako nije isključena opcija njegovog kandidiranja za predsjednika ili dopredsjednika Nacionalnog vijeća:

Na sljedećoj konstituirajućoj sjednici Nacionalnog vijeća birat će se predsjednik i dva dopredsjednika. Postoji ambicija da se kandidiram na jednu od tih funkcija, a kakav će biti rasplet vidjet ćemo.

Što bi to značilo za građane Koprivnice?

Prije svega, smatram da visoka pozicija u bilo kojoj političkoj stranci omogućava građanima da putem te osobe otvore jedan komunikacijski kanal putem kojeg mogu sve svoje probleme i prijedloge plasirati do najviših razina državne vlasti. Putem mene onda građani Koprivnice mogu doprijeti do mojih saborskih zastupnika.

Spomenimo i da je na održanom laburističkom Saboru, za predsjednika stranke umjesto Nansi Tireli izabran Tomislav Končevski koji je najavio povratak laburističkim korijenima. Koprivnički laburist Darko Tetec podupire ga u tom naumu.

Slušaj uživo
zatvori