Petak, 26. travnja 2024.

DARKO SOBOTA ‘Vjerujem kako će brza cesta stići do Koprivnice u mandatu ove vlade’

U podravsko-prigorskom HDZ-u zadovoljni su što im je predsjednik Tomislav Karamarko došao na obljetnicu osnutka, osobito porukama koje je odaslao.

Predsjednik županijskog HDZ-a, dožupan Darko Sobota:

Veseli nas stav o Podravki jer je ona, kao glavna prehrambena industrija u Hrvatskoj, prepoznata kao tvrtka od ja vjerujem strateškog interesa. Upućena nam je jasna poruka: Podravka mora služiti Podravcima i Prigorcima i ovome kraju, razvoju poljoprivrede. Podravka ne smije služiti stvaranju kapitala, velikim primanjima i menadžerskim ugovorima, menadžerima koji danas vode Podravku.

Sobota je uvjeren da će do Dana grada Križevaca 24. travnja, brza cesta stići do toga grada te na upit možemo li u mandatu ove vlade očekivati cestu i do Koprivnice odgovorio:

Dakako da očekujemo, neću reći da će biti gotova u narednom periodu od četiri godine jer je još niz poslova koje treba odraditi da se ona pokrene. Pokrenula se i ova do Križevaca, a bit će gotova i do Vojakovačkog Kloštra. Ma vjerujem da će za ove vlade biti završena cesta i do Koprivnice!

Pred HDZ-om su unutarstranački izbori kojim će se stranka pripremiti za predstojeće lokalne, kaže Sobota te najavljuje što su im planovi u Koprivnici:

Sigurno da se ne mirimo s time da je Koprivnica crvena točka na političkoj karti Hrvatske. Vjerujem da ćemo na predstojećim lokalnim izborima 2017. godine zajedno s našim koalicijskim partnerima naći adekvatne ljude koji će zadobiti povjerenje birača, prije svega građanki i građana grada Koprivnice.

zatvori