Petak, 26. travnja 2024.

SLUŽBENO Goran Blažević potpisao za Slaven Belupo

Goran Blažević, iskusni vratar koji je branio za Šibenik, Hajduk, moskovski Torpedo i sofijski Levski potpisao je danas ugovor sa Slavenom Belupom. Sporazum vrijedi do kraja aktualne sezone uz mogućnost produljenja za još godinu i pol dana.

Blažević je visok 201 cm i težak 95 kg. Nogometnu karijeru započeo je u Trogiru, nastavio u sinjskom Junaku gdje je dobio nagradu navijača Dite Maligana, potom je prešao u Šibenik pa u Hajduk gdje je preuzeo ulogu prvog vratara i s Bilima osvojio Kup 2012./2013. godine.

Klub je napustio mladi nadareni Amerikanac Zach Kobayashi. Kako nam je potvrdio trener Željko Kopić, Kobayashi je ostavio dobar dojam i od njega se dosta očekuje u budućnosti, ali u ovom trenutku karijere bitno mu je da što više igra, a za to ne bi dobio puno prilike u Slavenu.

Pred Farmaceutima su još dvije provjere do nastavka prvenstva. Prva je na rasporedu u petak u 15 sati u Sloveniji protiv Zavrča, a druga dan kasnije, u subotu, od 14 sati kod trećeligaša Mladosti u Ždralovima. Trener Kopić morat će naći rješenje kako popuniti vezni red nakon Crepuljinog odlaska u belgijski KV Mechelen, a u Zavrču i Ždralovima neće nastupiti ni još uvijek nedovoljno oporavljeni Paracki kao ni Edson koji je tek stigao i još uvijek hvata korak s momčadi.

zatvori