Izvor: rk-koprivnica.hr
Rukometaši Koprivnice Hangara 18 proljetni dio sezone Treće hrvatske rukometne lige otvorili su na domaćem parketu gdje su uspješno pobijedili ekipu Ivanske s 30:28 (15:13 na poluvremenu).

Naši su mladi rukometaši pomalo nervozno otvorili utakmicu protiv starijih i iskusnijih gostiju, pa je Ivanska držala prednost do polovice prvog dijela. No, koprivnički rukometaši uspjeli su zbiti redove i uspostaviti kontrolu nad igrom te preuzeti vodstvo i zadržati ga do kraja poluvremena, a početkom drugoga doći i do +5. Nervozni su tada postali gosti, što je rezultiralo grubim prekršajima i isključenjima.

Utakmica ipak nije bila riješena: Ivanska lagano smanjuje razliku te na 23:23 dolazi do izjednačenja. Do kraja susreta igralo se gol za gol, sve do same završnice kada Koprivničanci dolaze na dva gola prednosti te zasluženom pobjedom od 30:28 zaključuju susret.

Trener seniora Koprivnice Branko Krajačić pohvalio je ekipu na borbenosti i želji za pobjedom, ali i upozorio na slabu realizaciju – bilo je čak 27 promašaja, od čega 16 sa šest metara. – Želja za dobrim nastupom i pobjedom utjecali su na našu igru u kojoj smo iskazali previše nervoze i vrlo slabu realizaciju – kazao je za službene internetske stranice kluba. – Kad ne iskoristite toliko čistih prilika, naravno da se pritisak povećava, što je utjecalo da nismo uspjeli utakmicu mirno privesti kraju, a imali smo prednost od 5 pogodaka. U zadnjoj smo minuti odlučivali o pobjedniku što je dalo posebnu draž cijelom susretu.

UTAKMICA 12. KOLA 3. HRL SJEVER
KOPRIVNICA HANGAR 18 – IVANSKA 30:28 (15:13)

KOPRIVNICA – SD Fran Galović.
Gledatelja: 100.
Suci: T. Kolenko i F. Malek, Nadzornik: D. Barić.

KOPRIVNICA HANGAR 18: Bukvić (17+1), Šumandl, Đurišević, L. Peričić 5, Karlović 3 (2), B. Peričić, Stričević, Pranjić 6 (2), Peić 11, Skupnjak, Žarić, Levak, Kovačić 2, Firšt, Markovinović 1, Dujaković 2. Trener: B. Krajačić.