Petak, 26. travnja 2024.

Petar Brlek na korak od Wisle Krakow

Čini se kako se saga oko prelaska Petra Brleka u poljsku Wislu približava kraju.

Kako prenosi stranica Wislakrakow.com Brlek bi tokom dana trebao proći liječnički pregled, a nakon toga i potpisati ugovor s poljskim prvoligašem. Za sada službene potvrde iz kluba još uvijek nema, a direktor Slaven Belupa Zvonimir Šimunović Dravi info je rekao:

Pa ne mogu još potvrditi da je informacija točna, da Brlek definitivno odlazi u Krakow. Mogu potvrditi samo to da smo s Wislom i dalje u razgovorima, da prelazni rok u Poljskoj traje do ponedjeljka, do ponoći, tako da, vidjet ćemo da li će se cijela stvar uspijet završiti.

Kako kaže direktor, još uvijek nisu definirane sve stavke transfera i ugovora, kako prema klubu, tako i prema igraču. Također, prethodna iskustva s transferom Brleka pozivaju na oprez.

Što se tiče baš konkretno Petra Brleka imali smo već nekoliko situacija gdje je transfer bio vrlo blizu međutim, ta završna stepenica nikad nije pređena, tako da ne bi htio ni ovaj puta htio govoriti unaprijed. Blizu jesmo, ali još uvijek nije gotovo.

Cijena navodnog transfera nije poznata, no vjeruje se kako će Slaven zaraditi između 200 i 350 tisuća eura i time osigurati financijska sredstva za tekuću sezonu.

Pa značit će dosta, mi smo i prije već objavili da u ovom prijelaznom roku računamo na određene prihode od transfera. Jedan transfer smo obavili, to je bio transfer Ljubana Crepulje u belgijski Machelen. S transferom Petra Brleka, vrlo vjerojatno, bi mogli reći da smo na neki način zatvorili financijsku konstrukciju do ljeta.

Službenu potvrdu transfera očekujemo u naredna dva ili tri dana.

zatvori