Subota, 27. travnja 2024.

FOTO Gornja Rijeka osvojila HSS-ov malonogometni turnir

Drugi po redu malonogometni turnir gradskih i općinskih organizacija Hrvatske seljačke stranke Koprivničko-križevačke županije završen je u subotu u srednjoškolskoj sportskoj dvorani. Osvojila ga je ekipa Gornje Rijeke, druga je bila Koprivnica, a treći Križevci.

Turnirom je dominirala ekipa Općinske organizacije HSS-a Gornja Rijeka koja je zasluženo došla do prvog mjesta. Sve je prošlo u dobroj i veseloj atmosferi, a vrijedi spomenuti i kako je na cijelom turniru pokazan samo jedan žuti karton. Uloge sudaca preuzeli su Zlatko Šimčić-Šime i Dejan Juriša-Mudlin.

Rezultati – skupine
Gornja Rijeka – Koprivnica 2:2
Kloštar Podravski – Novigrad Podravski 3:3
Koprivnica – Koprivnički Ivanec 5:1
Križevci – Kloštar Podravski 7:2
Koprivnički Ivanec – Gornja Rijeka 0:3
Križevci – Novigrad Podravski 4:0

Polufinale
Koprivnica – Novigrad Podravski 6:1
Križevci – Gornja Rijeka 4:7

Za treće mjesto
Novigrad Podravski – Križevci 0:7

Finale
Gornja Rijeka – Koprivnica 3:1

Predsjednik županijskog HSS-a Darko Koren bio je spriječen drugim obavezama, pa je medalje i pokale najboljim ekipama uručio Dragutin Korošec.

Najboljim golmanom proglašen je Miroslav Votuc (Koprivnica), najboljim igračem Ivica Švagelj (Križevci), a najboljim strijelcem Josip Zidarić (Gornja Rijeka) s devet golova.

Revijalnu utakmicu odigrale su “Križevečke dekle” i “Haesesovci zbrdazdola”, ekipa istaknutih županijskih HSS-ovaca. Navodno je, kažu organizatori, završila 124:124.

Turnir su, kao i lani, organizirali Darko Koren, Ivan Pal, Davorin Valeš, Branko Škvorc, Dominik Vrban i Kruno Renjo.

zatvori