Petak, 26. travnja 2024.

Zimska liga: Loop izbacio Čuču, Črešnjevo Žabicu

Nove utakmice malonogometne Zimske lige odigrane su jučer u Sportskoj dvorani Srednje škole. Zimsku ligu organizira Udruga za mali nogomet Koprivnica pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave.

Na rasporedu su bile tri veteranske i dvije seniorske utakmice. Mavik Popaj nakon teške je borbe kući poslao Sivec Trans, dok je Caffe bar Loop s dva gola prednosti ispratio Malu Čuču. Iz nastavka natjecanja ispali su i gosti iz Pitomače, Disco bar Tena, a preko njih dalje je prošla HEBA.

Prva seniorska utakmica bila je ujedno i najneizvjesnija utakmica večeri. Črešnjevo i Caffe bar Žabica po isteku vremena odigrali su 2:2, a u lutriji kaznenih udaraca više sreće imali su gosti iz Zagorja. U posljednjoj utakmici na Sveta tri kralja, zagrebački Pimont izbacio je Caffe bar 048.

Zimska liga – rezultati – 6.1.2016.

Mavik Popaj – Sivec Trans 4:3
Caffe bar Loop – Caffe bar Mala Čuča 5:3
HEBA – Disco bar Tena 6:1
MNK Črešnjevo – Caffe bar Žabica 2:2 (4:2)
Pimont – Caffe bar 048 3:1

A utakmice Zimske lige nastavljaju se i danas. U osmini finala veterana susreću se poznati natjecatelji iz KC lige OPG Radiček, Petgrad & Niko Trade i Bimbo, a nakon njih na teren izlaze i drugi jaki KC-ligaši, Active Commerce i Inducta.

Parket potom preuzimaju seniori: Caffe bar Stadion i Kampus, pa su onda opet na redu veterani: iskusni Romantičari odmjerit će snage s Vivitom – Pekarom Zrinski. Preostali parovi su još Amadeus – Forma Legalis, EducirajMe.com – Sabarija & Dušić & Automehanika Smolak, Studio Valore i Stridon Promet te u posljednjoj utakmici večeri Jelena Trade i Lipa.

Zimska liga – raspored – 7.1.2016.

16:30 OPG Radiček, Petgrad & Niko Trade – Bimbo
17:10 Active Commerce – Inducta++
17:50 Caffe bar Stadion – Kampus
18:30 Vivita Pekara Zrinski – Romantičari
19:10 Amadeus – Forma Legalis
19:50 EducirajMe.com – Sabarija & Dušić d.o.o. & Automehanika Smolak
20:25 Studio Valore – Stridon Promet
21:00 Jelena Trade – Lipa

Sve utakmice igraju se u Sportskoj dvorani Srednje škole, a cijena ulaznice iznosi 10 kuna.

zatvori