Petak, 26. travnja 2024.

Zeleni uskoro kreću s pripremama: Odlaze Balala i Mešnjak, dolazi Ivanović, ostaje Haruna

Nogometaši Koprivnice s pripremama za proljetni dio sezone krenut će ove nedjelje, 17. siječnja. Najavio je to Dravi info kapetan momčadi Bojan Tucaković.

Ekipa se polako okuplja, a u tijeku su razgovori i pregovori s igračima. Bit će nekih izmjena u sastavu, zasad se zna da dvojica igrača odlaze.

Vratar Dino Balala najavio je svoj odlazak, a naš obrambeni igrač Bruno Mešnjak dobio je konkretnu ponudu iz Austrije. To je za sada to.

A Zeleni će na proljeće krenuti i s nekim novim imenima.

Sigurni smo da će nam se priključiti Luka Ivanović iz Varaždina. Pregovaramo s još nekim igračima, Haruna ostaje i to je to.

Haruna Jammeh neko je vrijeme bio na probi u Slavenu Belupu, no trener Kopić odlučio je da ga zasad neće priključiti prvoj momčadi, stoga se ovaj nadareni Gambijac vratio u Koprivnicu gdje se, kaže Tucaković, dobro snašao.

Haruna se odlično uklopio, to je naš Joža – tako smo ga nazvali po domaći. Sretan je ovdje, zadovoljan je, sviđa mu se Koprivnica i izrazio je želju da ostane kod nas.

Podsjetimo, nogometaši Koprivnice jesenski su dio sezone Treće HNL istok završili na 15. i pretposljednjem mjestu ljestvice s četiri pobjede, devet poraza i dva neriješena rezultata.

zatvori