Petak, 26. travnja 2024.

Već je četvero mladih spremno ‘pitchati’ poslovne ideje pred stručnjacima

Tek što su objavili poziv, u Koprivničkom poduzetniku već su zaprimili četiri prijave mladih poduzetnika koji su spremni svoju poduzetničku ideju razraditi i predstaviti je pred stručnjacima.

Poziv je namijenjen mladima u dobi od 17 do 29 godina, a njihove će poduzetničke ideje ocjenjivati neovisni mentori koji će im ujedno i sugerirati kako na najbolji način razraditi i prezentirati, odnosno pitchati svoju poslovnu ideju. U pripremi za natjecanje pomagat će im i stručnjaci Koprivničkog poduzetnika, jer im je namjera da ideje budu profitabilne i održive, najavila je direktorica Martina Golčić:

Ono čemu se osobno nadam jest da će neki od tih projekata biti dovoljno dobri, dovoljno atraktivni i da će se njihovi vlasnici odlučiti da okušaju pitchanje na konferenciji u SHIFT-u. To znači da će pred najmanje 200 ulagača predstaviti svoju ideju i nadati se da osvoje ili jednu od nagrada ili možda ulaganje nekog od poslovnih anđela ili ulagača rizičnog kapitala.

Koprivnički natječaj otvoren je do kraja siječnja, a SHIFT konferencija na koju će moći najbolji bit će održana u Splitu.

Više detalja možete saznati na stranicama Koprivničkog poduzetnika.

zatvori