Petak, 26. travnja 2024.

Ponovno u školskim klupama: Počelo je drugo polugodište

Učenici osnovnih i srednjih škola ponovo su, nakon božićnog i zimskog odmora, krenuli u školu.

Na početku drugog polugodišta, zamjenica koprivničke gradonačelnice Melita Samoborec poželjela je uspjeh i zadovoljstvo u školskim klupama učenicima gradskih osnovnih škola Antun Nemčić Gostovinski, Braća Radić i Đuro Ester te Centra Podravsko sunce i Umjetničke škole Fortunat Pintarić, njih više od dvije tisuće. Poručila im je da će Grad Koprivnica nastaviti činiti sve da učenicima osigura najviši standard kvalitete odgoja i obrazovanja.

Postavljamo pitanje – zašto? Zato da stvorimo okruženje u kojemu će učenici doista doseći sam vrh obrazovne vertikale i nadam se da se svi slažemo, na taj način postati ponos naše Koprivnice.

Dogradonačelnica Samoborec ima poruku i za odrasle, osobito nastavnike:

Da budu dobri kao što su bili i do sada, da imaju jako puno strpljenja s našom dječicom jer znamo da djeca provode u školi vremena barem koliko i kod kuće. Imam poruku i za sve nas sudionike u prometu. Apelirajmo na sve nas, osobito vozače da povećaju pozornost, smanje brzinu i na taj način vode brigu o našim malim sugrađanima.

Kad pak govorimo o mogućim investicijama u školstvu do kraja školske godine, dogradonačelnica Samoborec kaže da su planovi jasno definirani te se nada i da će biti realizirani.

zatvori