Petak, 26. travnja 2024.

Ivan Lončarić otvara sezonu nastupom na međunarodnom hrvačkom turniru u Zagrebu

Član Hrvačkog kluba Podravka Ivan Lončarić u velikom će stilu otvoriti novu hrvačku sezonu – nastupom na međunarodnom Grand Prix turniru u hrvanju grčko-rimskim načinom za seniore “Zagreb Open 2016” i to kao član seniorske reprezentacije Hrvatske.

Turnir će se održati u subotu, 23. siječnja u sportskoj dvorani Peščenica, a Ivan će nastupiti u kategoriji do 59 kilograma. Uz njega, na ovogodišnjem Zagreb Openu sudjelovat će i Alen Belušić, kao sudac međunarodne kategorije.

Osim najboljih domaćih hrvača, očekuje se i dolazak desetak reprezentacija iz inozemstva, među kojima je i prva ekipa Sjedinjenih Američkih Država te nekoliko jakih europskih zemalja. Eliminacijske borbe počinju u 9 sati, a finale od 18:30.

Belušić i Međimorec na sudačkom seminaru u Krapinskim Toplicama

Dodajmo i kako su dvojica sudaca iz Hrvačkog kluba Podravka, Alen Belušić i Tomislav Međimorec, proteklog vikenda sudjelovali na obaveznom godišnjem seminaru za sve domaće suce hrvanja te ujedno i na redovnoj godišnjoj skupštini Udruge hrvačkih sudaca Hrvatske, održanima u Krapinskim Toplicama.

Na seminaru se detaljno analiziralo i raspravljalo o raznim pitanjima iz sudačke problematike te pojašnjavale novosti u sudačkim pravilima i kriterijima, osobito što se tiče kompleksnih situacija. Seminar su vodili predsjednik Sudačke komisije HHS-a Zvonko Očić i Predsjednik UHSH Davor Petanjek.

 

zatvori